fbpx Waarom ik begonnen ben met Mippie en Moppie - Mippie en Moppie
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Nieuws


Na jarenlang actief te zijn in de kinderopvang zette ik in 2006 zelf de stap en startte ik mijn eigen kinderdagverblijf. Zes jaar later dreigden er kindjes op straat te komen staan en besloot ik ook deze voorziening over te nemen Mippie en Moppie 1 en Mippie en Moppie 2 werden geboren.

In deze periode ging nog meer op zoek naar hoe ik onze kinderopvang zo goed mogelijk kon afstellen op de noden van de kindjes maar ook op de verplichtingen van Kind en Gezin. Het personeelsbestand bereide uit en we volgenden nog meer vormingen. Ondertussen deed ik al heel wat ervaring op inzake opvang van de kindjes, de zorg ervan

In het najaar van 2016 dreigt ook Zemst een kinderopvanglocatie te verliezen. Na contact met de Gemeenste Zemst starten ik samen met een gemotiveerd team ook in Eppegem een nieuwe vestiging van Mippie en Moppie. Ook Mippie en Moppie 3 blijkt een succes en in het najaar van 2017 nemen we ook Bil en Bol over in Weerde en voorkomen we zo veer het verlies van een 20-tal opvang plaatsen.
Ondertussen bestaat Mippie en Moppie meer als 12 jaar en telt het een 15-tal gemotiveerde medewerkers. Ik zelf ben ondertussen niet meer vast ingeroosterd op één locatie zodat ik contact kan houden met mijn collega’s en kindjes op alle vier de vestigingen. Omdat ikzelf nog alles in eigen beheer doe behoudt ik ook het persoonlijk karakters van de opvang en hou ik contact met elk kindjes en zijn/haar ouders.

Posted by

  • Het waarom