fbpx Onze kinderbegeleidsters - Mippie en Moppie
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Onze kinderbegeleidsters


team member
Fien

Ik ben Fien en ben aan het werk bij Mippie en Moppie te weerde. Ik werk al twee jaar met hard en ziel in de kinderopvang.
Verder is chiro/jeugdwerk mijn passie. Met kinderen werken is het liefste wat ik doe.

Contact Fien
@
team member
Stefanie

Ik ben Stefanie, ik heb zelf 3 kids. Ik ben gemotiveerd en ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang bij Mippie en Moppie.

Contact Stefanie
@
team member
Ella

Ik ben Ella (23 jaar) en ben afgestudeerd als kinderbegeleider voor kindjes van 0 tot 12 jaar. Ik babysit al van jonge leeftijd en werkte even in de buitenschoolse opvang, maar mijn hart ging toch uit naar de kleintjes 😊

Contact Ella
@
team member
EVY

Hallo, Mijn naam is Evy en ben vorig jaar afgestuurd aan de opleiding kinderzorg. Ik kom uit een groot gezin en werk enorm graag met kindjes! Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn vrienden en familie. Misschien tot gauw! Groetjes Evy

Contact EVY
@
team member
Kim

Hallo,
Ik ben Kim en heb het plezier om zelf mama te zijn van een zoon.
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en al vanaf ik klein was wist ik dat ik hiermee iets wou gaan doen.
Sinds 2016 werk ik bij Mippie en Moppie 1 op de Tremelobaan.

Contact Kim
@
team member
Annelore

Ik ben Annelore 24 jaar ik werk sinds kort bij Mippie en Moppie in de Kreupelstraat. Ik werk heel graag met kindjes hun zien ontwikkelen vind ik geweldig.

Contact Annelore
@
team member
Lies

Lies is 33 jaar en werkt bij Mippie en Moppie tremelobaan. Ze staat al haar hele carrière in de kinderopvang en heeft een dochtertje en drie pluskinderen. Met de kinderen knutselt ze graag maar ook dansen en zingen.

Contact Lies
@
team member
Lotte

Lotte is 29 jaar en werkt bij Mippie en Moppie stationsstraat. Ze houdt van de natuur, graag wandelen en is een grote dierenvriend met de kindjes danst en zingt ze het liefste.

Contact Lotte
@
team member
Sanne

Sanne is 29 jaar en werkt bij Mippie en Moppie Stationsstraat. Ze gaat graag op reis en vertelt hierover graag tegen de kindjes.

Contact Sanne
@
team member
Bianca

Bianca is verantwoordelijke bij Mippie en Moppie te Eppegem en werkt al 10 jaar samen met Myriam. Ze heeft graag orde, netheid en discipline en kookt graag voor de kindjes.

Contact Bianca
@
team member
Sylvia

Sylvia (37 jaar) werkt bij Mippie en Moppie Keerbergen en is getrouwd, heeft een zoontje en heeft een bachelor opleiding genoten. Ze is liefst van al creatief bezig met de kleinsten.

Contact Sylvia
@
team member
Silke

Silke is 28 jaar en werkt sinds 2018 bij Mippie en Moppie. Ook daarvoor werkte zij al als kinderverzorgster.  

Contact Silke
@
team member
Charlotte
Kinderverzorgster

Werkt al sinds 2014 bij Mippie en Moppie Tremelobaan. Charlotte is getrouwd en vindt het belangrijk dat elk kindjes op zijn eigen tempo zich kan ontwikkelen.

Contact Charlotte
0494394303
team member
Myriam Broeckx
Organisator

Myriam Broeckx is de oprichtster van Mippie en Moppie en heeft zelf 3 kinderen. Ze is 20 jaar geleden begonnen met een kinderdagverblijf en heeft haar ervaring en kennis gebuikt om uit te breiden naar vier kinderdagverblijven.

Contact Myriam Broeckx
0494394303