fbpx Onze kinderbegeleidsters - Mippie en Moppie
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Onze kinderbegeleidsters


team member
Lobke

Hallo iedereen,
Ik ben Lobke, afgestudeerd als kinderverzorgster en al 5 jaar ervaring.
Ik vind het geweldig om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de opvoeding van kinderen en zal ook met veel plezier goed voor jullie kindjes zorgen!

Contact Lobke
@
team member
Sofie

Hey Iedereen,   Ik ben sofie en ben 31 jaar. Ik ben verpleegkundige van opleiding. Maar ik heb ervoor gekozen om met  kindjes te werken omdat ik er heel erg van geniet hen te zien opgroeien. Het is fijn te zien hoe kleine kindje zelfstandige kleuters worden.   Veel Liefs Sofie

Contact Sofie
@
team member
Kimberly

Hey allemaal!
Ik ben kimberley en heb al jaren ervaring in de kinderopvang. Samen met mijn collega's zorg ik voor een leuke tijd met jullie bengels.

Contact Kimberly
@
team member
Melissa

Hallo! Ik ben Melissa, 23 jaar. Afgestudeerd en al 3 jaar aan het werk als kinderverzorgster en zorgkundige "Zorgen voor" zit in m'n bloed en is wat ik het liefste doe ! Ik ben helemaal gek op kinderen en zal goed voor jullie kleine wondertjes zorgen !

Contact Melissa
@
team member
Evy

 

Hallo , ik ben Evy , ben 32 jaar en mama van 3 dochters . Ik heb voor de kinderopvang gekozen omdat ik graag met de kindjes bezig ben , ik geniet van al hun knuffeltjes en gewoon om wie ze zijn. Elk persoontje op zich is uniek en ontwikkelt zich op zijn/ haar manier. Ik vind het leuk om de kinderen bezig te zien in hun ontwikkeling , de vele grappige momenten en uitspraken , welke sprongen ze ineens maken en als ze je om de nek vliegen , daar haal je gewoon voldoening uit.
Ik hou vooral van het zotteke te doen met de kinderen , hun lach op hun gezicht is dan goud waard.

Contact Evy
@
team member
Sofie

Hallo ik ben Sofie en heb zelf een zoontje van 10 jaar, daarnaast ben ik ook plus mama van een jongen van 10 jaar  en een meisje van 12 jaar.
Ik vind werken met kindjes super leuk, en zal dus super goed zorgen voor jullie kleine bengels.

Contact Sofie
@
team member
Valerie

Contact Valerie
@
team member
Kim

Hallo allemaal!
Mijn naam is Kim en ik ben sinds 2016 afgestudeerd als kinderverzorgster.
Al vanaf ik jong was wou ik graag voor kindjes zorgen. Ik startte al snel met babysitten en heb al een aantal jaren ervaring in de kinderopvang.
Ik zal jullie kleine kapoentjes met hart en ziel de beste zorgen geven!

Contact Kim
@
team member
Laila

Hallo Allemaal,
Ik ben Laila en werk sinds kort bij Mippie & Moppie te Weerde. Hiervoor heb ik al 3 jaar in een kinderopvang gewerkt.
Met kindjes bezig zijn is iets wat ik heel graag doe en zal daarom ook met heel veel liefde voor jullie kapoentjes zorgen.

Contact Laila
@
team member
Fien

Ik ben Fien en ben aan het werk bij Mippie en Moppie te weerde. Ik werk al twee jaar met hard en ziel in de kinderopvang.
Verder is chiro/jeugdwerk mijn passie. Met kinderen werken is het liefste wat ik doe.

Contact Fien
@
team member
Stefanie

Ik ben Stefanie, ik heb zelf 3 kids. Ik ben gemotiveerd en ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang bij Mippie en Moppie.

Contact Stefanie
@
team member
Ella

Ik ben Ella (23 jaar) en ben afgestudeerd als kinderbegeleider voor kindjes van 0 tot 12 jaar. Ik babysit al van jonge leeftijd en werkte even in de buitenschoolse opvang, maar mijn hart ging toch uit naar de kleintjes 😊

Contact Ella
@
team member
Kim

Hallo,
Ik ben Kim en heb het plezier om zelf mama te zijn van een zoon.
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en al vanaf ik klein was wist ik dat ik hiermee iets wou gaan doen.
Sinds 2016 werk ik bij Mippie en Moppie 1 op de Tremelobaan.

Contact Kim
@
team member
Lies

Lies is 33 jaar en werkt bij Mippie en Moppie tremelobaan. Ze staat al haar hele carrière in de kinderopvang en heeft een dochtertje en drie pluskinderen. Met de kinderen knutselt ze graag maar ook dansen en zingen.

Contact Lies
@
team member
Lotte

Lotte is 29 jaar en werkt bij Mippie en Moppie stationsstraat. Ze houdt van de natuur, graag wandelen en is een grote dierenvriend met de kindjes danst en zingt ze het liefste.

Contact Lotte
@
team member
Sanne

Sanne is 29 jaar en werkt bij Mippie en Moppie Stationsstraat. Ze gaat graag op reis en vertelt hierover graag tegen de kindjes.

Contact Sanne
@
team member
Bianca

Bianca is verantwoordelijke bij Mippie en Moppie te Eppegem en werkt al 10 jaar samen met Myriam. Ze heeft graag orde, netheid en discipline en kookt graag voor de kindjes.

Contact Bianca
@
team member
Sylvia

Sylvia (37 jaar) werkt bij Mippie en Moppie Keerbergen en is getrouwd, heeft een zoontje en heeft een bachelor opleiding genoten. Ze is liefst van al creatief bezig met de kleinsten.

Contact Sylvia
@
team member
Silke

Silke is 28 jaar en werkt sinds 2018 bij Mippie en Moppie. Ook daarvoor werkte zij al als kinderverzorgster.  

Contact Silke
@
team member
Charlotte
Kinderverzorgster

Werkt al sinds 2014 bij Mippie en Moppie Tremelobaan. Charlotte is getrouwd en vindt het belangrijk dat elk kindjes op zijn eigen tempo zich kan ontwikkelen.

Contact Charlotte
0494394303