fbpx Onze kinderbegeleidsters - Mippie en Moppie
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Onze kinderbegeleidsters


team member
Anneke

Ik ben Anneke

Contact Anneke
@
team member
Peggy

Hallo iedereen, Ik ben Peggy en ben mama van een flinke dochter van 12 jaar en woonachtig in Mechelen. Ik al wat ervaring in de kinderopvang omdat dit is wat ik het liefste doe. Ik vind het fijn om de kindjes te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat jullie kapoenen zich veilig voelen een een fijne tijd hebben bij Mippie en Moppie

Contact Peggy
@
team member
Wendy

Ik ben Wendy Vandermeulen ik ben 39 jaar en ik woon in Eppegem samen met mijn 3 kindjes. Mijn vrije tijd staat altijd in het teken van mijn kindjes, wandelen,fietsen, enz…. Hiervoor werkte ik al 5 jaar in de kinderzorg. Ik heb ook even wat anders gedaan, maar ben nu terug gekeerd naar wat ik het liefste doe. Waarom deze job? omdat ik het tof vind om kinderen te verzorgen en iets bij te leren!  

Contact Wendy
@
team member
Shana

Hallo,
Ik ben Shana, 25 jaar en woon in Beerzel. Ik heb zelf een zoontje van 2 jaar.
Toen ik jonger was, speelde ik al heel graag met kindjes: tekenen, knutselen, spelen,..
Ik kijk ernaar uit om al die dingen te doen met de kindjes en samen veel te leren!

Contact Shana
@
team member
Lobke

Hallo iedereen,
Ik ben Lobke, afgestudeerd als kinderverzorgster en al 5 jaar ervaring.
Ik vind het geweldig om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de opvoeding van kinderen en zal ook met veel plezier goed voor jullie kindjes zorgen!

Contact Lobke
@
team member
Melissa

Hallo! Ik ben Melissa, 23 jaar. Afgestudeerd en al 3 jaar aan het werk als kinderverzorgster en zorgkundige "Zorgen voor" zit in m'n bloed en is wat ik het liefste doe ! Ik ben helemaal gek op kinderen en zal goed voor jullie kleine wondertjes zorgen !

Contact Melissa
@
team member
Evy

 

Hallo , ik ben Evy , ben 32 jaar en mama van 3 dochters . Ik heb voor de kinderopvang gekozen omdat ik graag met de kindjes bezig ben , ik geniet van al hun knuffeltjes en gewoon om wie ze zijn. Elk persoontje op zich is uniek en ontwikkelt zich op zijn/ haar manier. Ik vind het leuk om de kinderen bezig te zien in hun ontwikkeling , de vele grappige momenten en uitspraken , welke sprongen ze ineens maken en als ze je om de nek vliegen , daar haal je gewoon voldoening uit.
Ik hou vooral van het zotteke te doen met de kinderen , hun lach op hun gezicht is dan goud waard.

Contact Evy
@
team member
Sofie

Hallo ik ben Sofie en heb zelf een zoontje van 10 jaar, daarnaast ben ik ook plus mama van een jongen van 10 jaar  en een meisje van 12 jaar.
Ik vind werken met kindjes super leuk, en zal dus super goed zorgen voor jullie kleine bengels.

Contact Sofie
@
team member
Valerie

Contact Valerie
@
team member
Laila

Hallo Allemaal,
Ik ben Laila en werk sinds kort bij Mippie & Moppie te Weerde. Hiervoor heb ik al 3 jaar in een kinderopvang gewerkt.
Met kindjes bezig zijn is iets wat ik heel graag doe en zal daarom ook met heel veel liefde voor jullie kapoentjes zorgen.

Contact Laila
@
team member
Fien

Ik ben Fien en ben aan het werk bij Mippie en Moppie te weerde. Ik werk al twee jaar met hard en ziel in de kinderopvang.
Verder is chiro/jeugdwerk mijn passie. Met kinderen werken is het liefste wat ik doe.

Contact Fien
@
team member
Stefanie

Ik ben Stefanie, ik heb zelf 3 kids. Ik ben gemotiveerd en ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang bij Mippie en Moppie.

Contact Stefanie
@
team member
Ella

Ik ben Ella (23 jaar) en ben afgestudeerd als kinderbegeleider voor kindjes van 0 tot 12 jaar. Ik babysit al van jonge leeftijd en werkte even in de buitenschoolse opvang, maar mijn hart ging toch uit naar de kleintjes 😊

Contact Ella
@
team member
Kim

Hallo,
Ik ben Kim en heb het plezier om zelf mama te zijn van een zoon.
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en al vanaf ik klein was wist ik dat ik hiermee iets wou gaan doen.
Sinds 2016 werk ik bij Mippie en Moppie 1 op de Tremelobaan.

Contact Kim
@
team member
Lies

Lies is 33 jaar en werkt bij Mippie en Moppie tremelobaan. Ze staat al haar hele carrière in de kinderopvang en heeft een dochtertje en drie pluskinderen. Met de kinderen knutselt ze graag maar ook dansen en zingen.

Contact Lies
@
team member
Sanne

Sanne is 29 jaar en werkt bij Mippie en Moppie Stationsstraat. Ze gaat graag op reis en vertelt hierover graag tegen de kindjes.

Contact Sanne
@
team member
Bianca

Bianca is verantwoordelijke bij Mippie en Moppie te Eppegem en werkt al 10 jaar samen met Myriam. Ze heeft graag orde, netheid en discipline en kookt graag voor de kindjes.

Contact Bianca
@
team member
Silke

Silke is 28 jaar en werkt sinds 2018 bij Mippie en Moppie. Ook daarvoor werkte zij al als kinderverzorgster.  

Contact Silke
@
team member
Charlotte
Kinderverzorgster

Werkt al sinds 2014 bij Mippie en Moppie Tremelobaan. Charlotte is getrouwd en vindt het belangrijk dat elk kindjes op zijn eigen tempo zich kan ontwikkelen.

Contact Charlotte
0494394303
team member
Myriam Broeckx
Organisator

Myriam Broeckx is de oprichtster van Mippie en Moppie en heeft zelf 3 kinderen. Ze is 20 jaar geleden begonnen met een kinderdagverblijf en heeft haar ervaring en kennis gebuikt om uit te breiden naar vier kinderdagverblijven.

Contact Myriam Broeckx
0494394303