fbpx Onze kinderbegeleidsters - Mippie en Moppie
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Onze kinderbegeleidsters


team member
Greet

Ik ben Greet Reyniers, 63 jaar en oudste meisje uit een gezin van 10 kinderen. Als jong kind zorgde ik al mee voor mijn kleine broertjes en mijn enige zusje. Later werd ik kinderverpleegster en heb vele jaren in ziekenhuizen gewerkt. Sedert januari werk ik bij Mippie en Moppie. Ik heb zelf geen kinderen, dus ook geen kleinkinderen, maar wel een hart waar heel veel plaats is voor de kindjes die aan mijn zorgen worden toevertrouwd.

Contact Greet
@
team member
Svea

  Hallo lieve ouders. Ik ben Svea, 30 jaar jong en getrouwd met Samuel. Sinds juli 2021 ben ik zelf fiere mama van dochter Eli en zoon Nox. Sinds januari werk ik bij Mippie en Moppie Zemst. Werken met kinderen was een kinderdroom. Elk klein persoontje zien opgroeien, openbloeien en bijleren... dat is waar we het voor doen.  

Contact Svea
@
team member
Marjolein

Dag Iedereen, Ik ben Marjolein Dom en ben een beetje de allrounder bij Mippie en Moppie. Ik ben in eerste instantie verantwoordelijk voor de administratie, maar ben ook het aanspreekpunt voor de ouders. Verder kan je me hier en daar eens zien als ik ergens inspring. Al verschillende jaren werkte ik beperkt voor Mippie en Moppie. Maar sinds kort is dit ook mijn full-time baan. Voor algemene vragen en de administratie kan je bij mij terecht via mail [email protected] of telefonisch 015 54 01 22 (optie9). Maar jullie mogen mij voor alles betreffende Mippie en Moppie contacteren. Ikzelf heb ook een dochter van 2 jaar die zelf bij Mippie en Moppie zit. Ik hoop jullie alvast vlot verder te kunnen helpen!

Contact Marjolein
@
team member
Elysa

Contact Elysa
@
team member
BO

Hallo allemaal,   Ik ben Bo, 19 jaar en sinds november actief bij Mippie en Moppie Zemst. Ik werk super graag met kindjes. Je leert ze niet alleen iets bij  maar je kan er ook super veel plezier mee maken, gekke bekken trekken, samen dansen, (vals) zingen, uitbundig een dier nadoen,... Het is zo fijn om een lach om hun gezicht te toveren, je krijgt zoveel terug van die kindjes. In de kinderopvang is elke dag uniek en dat maakt de job zo fijn! Groetjes, Bo

Contact BO
@
team member
Lore

Beste ouders, Mijn naam is Lore , ben 31 lentes jong 😊 en eveneens mama van een klein ukje zoals jullie. Werken met kinderen is voor mij de ideale job. Wie wil er nu niet een hele dag op al die snoezige gezichtjes zien?! Het groeiproces van jullie kinderen mee maken en hen mee helpen klaar stomen voor die eerste schooldag. Elke mijlpaal mee overbruggen. Het is allemaal zo mooi om zien. Ik heb al enkele jaren ervaring in het werken met kinderen, en hoop hier bij mippie en moppie  mij  eindstation gevonden te hebben. Met vriendelijke groeten Ps: Ja, Lies is mijn zus  

Contact Lore
@
team member
Lana

Beste ouders, Ik ben lana, 20 jaar en woon in Keerbergen. Vorig jaar studeerde ik af en startte ik bij Mippie en Moppie. Ik werk graag met kindjes en wil dit graag nog heel lang doen.    

Contact Lana
@
team member
Inge

Ik ben Inge, ik heb vier kinderen waar ik altijd voor gezorgd heb. Via het volwassen onderwijs heb ik mijn diploma kinderbegeleider gehaald omdat ik heel graag met kindjes werk. Verder geef ik nog voetbaltraining aan kindjes met een beperking en speel ik af en toe zelf nog wat voetbal.

Contact Inge
@
team member
Laurien

Ik werk super graag met kleine kindjes, dit heb ik al doende mogen ervaren. Elke dag de kindjes gelukkig maken, geeft mij energie

Contact Laurien
@
team member
Wendy

Ik ben Wendy Vandermeulen ik ben 40 jaar en ik woon in Eppegem samen met mijn 3 kindjes. Mijn vrije tijd staat altijd in het teken van mijn kindjes, wandelen,fietsen, enz…. Hiervoor werkte ik al 5 jaar in de kinderzorg. Ik heb ook even wat anders gedaan, maar ben nu terug gekeerd naar wat ik het liefste doe. Waarom deze job? omdat ik het tof vind om kinderen te verzorgen en iets bij te leren!  

Contact Wendy
@
team member
Lobke

Hallo iedereen,
Ik ben Lobke, afgestudeerd als kinderbegeleider en al 5 jaar ervaring.
Ik vind het geweldig om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de opvoeding van kinderen en zal ook met veel plezier goed voor jullie kindjes zorgen!

Contact Lobke
@
team member
Melissa

Hallo! Ik ben Melissa, 25 jaar. Afgestudeerd en al 5 jaar aan het werk als kinderbegeleider en zorgkundige "Zorgen voor" zit in m'n bloed en is wat ik het liefste doe ! Ik ben helemaal gek op kinderen en zal goed voor jullie kleine wondertjes zorgen !

Contact Melissa
@
team member
Evy

 

Hallo , ik ben Evy , ben 34 jaar en mama van 3 dochters . Ik heb voor de kinderopvang gekozen omdat ik graag met de kindjes bezig ben , ik geniet van al hun knuffeltjes en gewoon om wie ze zijn. Elk persoontje op zich is uniek en ontwikkelt zich op zijn/ haar manier. Ik vind het leuk om de kinderen bezig te zien in hun ontwikkeling , de vele grappige momenten en uitspraken , welke sprongen ze ineens maken en als ze je om de nek vliegen , daar haal je gewoon voldoening uit.
Ik hou vooral van het zotteke te doen met de kinderen , hun lach op hun gezicht is dan goud waard.

Contact Evy
@
team member
Sofie

Hallo ik ben Sofie en heb zelf een zoontje van 10 jaar, daarnaast ben ik ook plus mama van een jongen van 10 jaar  en een meisje van 12 jaar.
Ik vind werken met kindjes super leuk, en zal dus super goed zorgen voor jullie kleine bengels.

Contact Sofie
@
team member
Valerie

Hallo ik ben Valerie en werkt bij Mippie en Moppie op de Stationsstraat Ik ben afgestudeerd als zorgkundige en werk heel graag met kindjes. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met hondensport.

Contact Valerie
@
team member
Laila

Hallo Allemaal,
Ik ben Laila en werk sinds kort bij Mippie & Moppie te Weerde. Hiervoor heb ik al 3 jaar in een kinderopvang gewerkt.
Met kindjes bezig zijn is iets wat ik heel graag doe en zal daarom ook met heel veel liefde voor jullie kapoentjes zorgen.

Contact Laila
@
team member
Stefanie

Ik ben Stefanie, ik heb zelf 3 kids. Ik ben gemotiveerd en ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang bij Mippie en Moppie.

Contact Stefanie
@
team member
Ella

Ik ben Ella en ben afgestudeerd als kinderbegeleider voor kindjes van 0 tot 12 jaar. Ik babysit al van jonge leeftijd en werkte even in de buitenschoolse opvang, maar mijn hart ging toch uit naar de kleintjes 😊

Contact Ella
@
team member
Kim

Hallo,
Ik ben Kim en heb het plezier om zelf mama te zijn van een zoon.
Ik ben afgestudeerd als kinderbegeleider en al vanaf ik klein was wist ik dat ik hiermee iets wou gaan doen.
Sinds 2016 werk ik bij Mippie en Moppie 1 op de Tremelobaan.

Contact Kim
@
team member
Lies

Lies is 35 jaar en werkt bij Mippie en Moppie Tremelobaan. Ze staat al haar hele carrière in de kinderopvang en heeft een dochtertje en drie pluskinderen. Met de kinderen knutselt ze graag maar ook dansen en zingen behoren tot haar favoriet.

Contact Lies
@
team member
Bianca

Bianca is verantwoordelijke bij Mippie en Moppie teZemst en werkt al 10 jaar samen met Myriam. Ze heeft graag orde, netheid en discipline en kookt graag voor de kindjes.

Contact Bianca
@
team member
Charlotte
Kinderverzorgster

Werkt al sinds 2014 bij Mippie en Moppie Tremelobaan. Charlotte is getrouwd en vindt het belangrijk dat elk kindjes op zijn eigen tempo zich kan ontwikkelen.

Contact Charlotte
0494394303
team member
Myriam Broeckx
Organisator

Myriam Broeckx is de oprichtster van Mippie en Moppie en heeft zelf 3 kinderen. Ze is 20 jaar geleden begonnen met een kinderdagverblijf en heeft haar ervaring en kennis gebuikt om uit te breiden naar vijf kinderdagverblijven.

Contact Myriam Broeckx
0494394303