fbpx Onze kinderbegeleidsters - Mippie en Moppie
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Onze kinderbegeleidsters


team member
Lies

Lies is 33 jaar en werkt bij Mippie en Moppie tremelobaan. Ze staat al haar hele carrière in de kinderopvang en heeft een dochtertje en drie pluskinderen. Met de kinderen knutselt ze graag maar ook dansen en zingen.

Contact Lies
@
team member
Lotte

Lotte is 29 jaar en werkt bij Mippie en Moppie stationsstraat. Ze houdt van de natuur, graag wandelen en is een grote dierenvriend met de kindjes danst en zingt ze het liefste.

Contact Lotte
@
team member
Sanne

Sanne is 29 jaar en werkt bij Mippie en Moppie Stationsstraat. Ze gaat graag op reis en vertelt hierover graag tegen de kindjes.

Contact Sanne
@
team member
Judy

Judy is 28 jaar en werkt bij Mippie en Moppie Weerde en heeft een diploma orthopedagogie.

Contact Judy
@
team member
Bianca

Bianca is verantwoordelijke bij Mippie en Moppie te Eppegem en werkt al 10 jaar samen met Myriam. Ze heeft graag orde, netheid en discipline en kookt graag voor de kindjes.

Contact Bianca
@
team member
Sylvia

Sylvia (37 jaar) werkt bij Mippie en Moppie Keerbergen en is getrouwd, heeft een zoontje en heeft een bachelor opleiding genoten. Ze is liefst van al creatief bezig met de kleinsten.

Contact Sylvia
@
team member
Charissa

Charissa werkt bij Mippie en MoppieHofstade en is 28 jaar, is zeer sportief en doet graag actieve dingen met de kinderen.

Contact Charissa
@
team member
Sylke

Sylke, 28 jaar, werkt bij Mippie en Moppie te Weerde en verzorgt al sinds 2014 daar de kindjes.

Contact Sylke
@
team member
Charlotte
Kinderverzorgster

Werkt al sinds 2014 bij Mippie en Moppie Tremelobaan. Charlotte is getrouwd en vindt het belangrijk dat elk kindjes op zijn eigen tempo zich kan ontwikkelen.

Contact Charlotte
0494394303
team member
Myriam Broeckx
Organisator

Myriam Broeckx is de oprichtster van Mippie en Moppie en heeft zelf 3 kinderen. Ze is 20 jaar geleden begonnen met een kinderdagverblijf en heeft haar ervaring en kennis gebuikt om uit te breiden naar vier kinderdagverblijven.

Contact Myriam Broeckx
0494394303